İlçelerin Doğalgaz Sorunu Çözülüyor

İlçelerin Doğalgaz Sorunu Çözülüyor

Geçtiğimiz gün vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Keskin, Delice, Karakeçili, Çelebi, Sulakyurt ilçeleri ile Çerikli beldesinin de inşallah yakın zamanda doğalgaz problemini çözeceğiz ifadelerini kulandı.

A+ A-

Geçtiğimiz gün vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Balışeyh Doğalgaz sorunun çözüldüğünü belirterek Keskin, Delice, Karakeçili, Çelebi, Sulakyurt ilçeleri ile Çerikli beldesinin de inşallah yakın zamanda doğalgaz problemini çözeceğiz ifadelerini kulandı.

 

 HER ZAMAN VATANDAŞLA İÇ İÇE

Her fırsata vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Geçtiğimiz gün yaptığı halk günü öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Can,  “Keskin, Delice, Karakeçili, Çelebi, Sulakyurt ilçeleri ile Çerikli beldesinin de inşallah yakın zamanda doğalgaz problemini çözeceğiz.” dedi. 

 

 

KIRIKKALE İÇİN YATIRIMLARI TAKİP EDİYORUZ

Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Ramazan Can," Vatandaşla iç içeyim. Hem sosyal medyada hem de telefonda sürekli vatandaşla irtibat halindeyim. Hiçbir namussuz işe bulaşmadan yolumuza devam ediyoruz. Herkesin işini takip ediyorum. Ankara’da Kırıkkale’yi en iyi temsil eden milletvekili benim.Gerek Valimiz Gerek Kırıkkale Belediye Başkanımız ile Ankara'da genel Müdürlükler ve Bakanlıklar ile görüşmelerimiz oluyor ve Kırıkkale için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.


Bu haber toplam 1559 defa okunmuştur